-

Covid-19 tiedote

0 kommenttia

Tämä kaikkia ja kaikkea koskettava koronatilanne jatkuu edelleen yhtä haastavana kuin viime kaudellakin. Jatkamme siis viime vuoden malliin toimintaamme, korostaen eritoten asiakasturvallista kaupankäyntiä!

Vaihtoehtoja puutarhakasvien ja tarvikkeiden hankkimiseksi on tarjolla useita:

  1. Voit  tilata tuotteitamme joko noudettavaksi tai toimitettavaksi etusivullamme olevasta linkistä: KERÄILY/NOUTO/TOIMITUS tai soittaa p. 09-283585 tai lähettää sähköpostia:  info@puutarhaset.fi . Keräilypalvelu on ilmainen, toimituksen maksu sovitaan tilauksen yhteydessä.
  2. Verkkokaupasta löydät osan tuotteista, sekä lahjakortit. Siellä tarjolla sekä nouto-, että toimitusvaihtoehto.
  3. Voit tehdä ostoksia turvallisesti puutarhalla pitäen huolta turvaväleistä (2 m). Tilaa taimikentällä on runsaasti, yli 3000m2 

Koska kaupankäynti meillä tapahtuu pääasiallisesti ulkotiloissa, jäävät kontaktit toisiin asiakkaisiin vähäisiksi tai niitä ei ole lainkaan.

Rahastuskin voidaan hoitaa ulkotiloissa, voit maksaa ostoksesi vaikka autossa istuen!

Poikkeuksena tästä on alkukevät, ensimmäiset taimet, siemenet, tarvikkeet ym myydään sisätiloissa, jolloin turvaväleistä on hyvä pitää huolta ja maskin käyttökin suotavaa.

Huolehdimme tarkoin kontaktipintojen hygieniasta, henkilökuntamme pitää huolta omasta terveysturvallisuudestaan, ja samalla myös Sinun terveydestäsi!

Tervetuloa!